Profil

Tool-part en del af AVN Teknik
Vi har indgået et partnerskab med AVN Teknik pr. 1. januar 2021.

Nu har du både adgang til vores ekspertise og store program af holdende værktøjer samtidig med AVN Tekniks program af Walters spåntagende værktøjer og genopslibningsservice.

Vi tilbyder
Tool-part  har siden starten i 2009 lagt vægt på forhandling af ”non cutting” værktøj til den spåntagende bearbejdningsindustri, med fokus på kvalitets værktøjer der matcher de krav der sættes i dagens ”high quality ” produktion.

Lager
Vi har ikke alt på lager, men dog kan vi finde noget værktøj på vores hylder så kunderne kan komme videre, og vores primære leverandører er rigtig gode til at sende til næste dags levering.

Flere leverandører
Tool-Part er forhandler af værktøjer til den spåntagende bearbejdningsindustri. Agenturerne byder bl.a. på opspændings-, faste- og drevne værktøjer, holdende værktøjer, nulpunktfixturer samt beslægtede værktøjer og alle er repræsenteret af førende udbydere på markedet.

Med kunden i centrum, arbejdes der altid, med en kreativ tankegang, på at finde den bedste løsning til den konkrete opgave – alt fra simple til større komplekse løsninger.

Dag til dag levering
Kvalitet og hurtig levering er højt prioriterede forretningsparametre, som opfyldes ved seriøse samarbejdspartnere, der typisk har lagre rundt om i Europa, som igen oftest sikrer kunden dag-til-dag levering.

Tool-part
Tool-Part er stiftet i 2009 af Claus Johansen, der er uddannet maskinarbejder og siden har arbejdet som sælger og rådgiver inden for faget siden 1985.

Vi er beliggende i vejle Øst med kun et par kilometer til motorvejen og vejle fjord broen.